Salonki

1—4 hengelle

Tiedot

1-4 hengen perhehuone, jossa voi lisävuoteilla (lisämaksu 19€/vuode) yöpyä 3-4 henkilöä. Salongin hinta 129€.

Varustelu

Jaettu kylpyhuone ja WC
Yhteiskäytössä oleva keittiö
Lisävuodemahdollisuus

Salonki on kahden hengen huone, johon on mahdollista saada kaksi lisävuodetta. Näin se toimii perhehuoneena. Huoneessa on parisänky, joka on mahdollista erottaa kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Jaetut kylpyhuoneet ja wc:t sijaitsevat samassa kerroksessa huoneiden kanssa. Yhteiskäytössä on myös tilava keittiö.

Lisätiedot ja varausehdot
  • Check-in klo 15:00, Check-out klo 12:00
  • Vuodevaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous kuuluvat majoituksen hintaan.
  • Aamupala maksaa 9,90€. Aamupalaan kuuluu: kahvi tai tee, tuoremehua, sämpylä, voita, meetvurstia, juustoa, kurkkua, tomaattia, kananmuna, marjajogurttia, croissantti ruovesiläisen Raija Asunnan hillolla. Aamupala toivotaan varattavan etukäteen. Aamupala majoittujille alkaa klo 8:30. Muille kuin majoittujille aamupalan hinta on 11,90€ ja sitä on mahdollista ostaa aina kahvilan ollessa avoinna.
  • Majoituskerroksessa on kaksi täydellisesti kunnostettua kylpyhuonetta majoittujien yhteiskäytössä. Huoneissa ei ole omia saniteettitiloja, mutta kylpyhuoneet ovat lähellä huoneita. Kylpyhuoneissa ja saunassa on käytössäsi Frantsilan luomutilan ihania tuotteita: koivu-turve shampoo & hoitoaine hiuksille, kasvoille hellävarainen puhdistusemulsio ja kehäkukka kasvovesi.
  • Vinhassa on puulämmitteinen sauna, jossa pääset nauttimaan mukavan pehmeistä löylyistä. Jos haluat saunoa, teethän varauksen etukäteen. Saunavuoro on 45 min ja hinta 25€.
  • Yhteisessä keittiössä on käytössäsi jääkaappi, pakastin, kahvinkeitin, muita keittiölaitteita ja astioita.
  • Majoituskerros on kengätön alue, eli kengät toivotaan jätettävän kerroksen yhteiseen aulaan saapuessa.
Tutustu myös varausehtoihimme.
Shopping Cart