Poimintoja Vinhan kesäohjelmasta

Kirjakauppa järjestää läpi vuoden erilaisia kulttuuritapahtumia kuten kirjailijatapaamisia, luentaa ja työpajoja. Kesän huipennus on Vinhan kirjajuhlat, poikkitaiteellinen kirjallisuusfestivaali, jota vietetään 28.-30.7. Osa tapahtumista striimataan verkkoon, joten mukaan pääset muualtakin.

Sunnuntaina 18.6. on vieraanamme Heli Laaksonen. Klo 13-15 kirjakahvilassamme vietetään Luonnos-kirjan kuvitusoriginaalien näyttelyn avajaisia. Sään salliessa saamme puutarhassa näytteen Helin kuuden metrin luontopolusta, ohjelmassa on myös haastattelu ja signeerausta. Avajaisiin on vapaa pääsy.

Päivä huipentuu Heli Laaksosen luonto- ja runoiltaan Aatoksen Ruovesi-salissa kello 17.00.

Sanamaija Heli Laaksosen luonto- ja runoillassa iloitaan luomakunnan pienistä ja suurista ihmeistä, kuullaan runoja, nauretaan kärpäsille, mietitään rakkautta, sadetta, tuulta, aurinkoa ja vanamoita – ja muistellaan suloisia lapsuuden suvia. Hyvällä ilmalla ilta täydentyy myös muutaman metrin mittaisella luontokatselmuksella Aatoksen ympäristössä.

Runoilija Heli Laaksonen on koulutukseltaan suomen kielen maisteri sekä Livian ammattiopistosta vastikään valmistunut luonto- ja ympäristöneuvoja. Runoillan aikana otetaan käsittelyyn monet kiintoisat luonnonilmiöt. Myös helppoja kysymyksiä voi myös kysyä ja runotoiveita esittää.

Illan lippu makaa 15€. Kesto n. 90 min. Ei väliaikaa. Tilaisuudessa on mahdollisuus ostaa Helin kirjoja. Vinhan kahvila mukana iltatapahtumassa. Pääsyliput tilaisuuteen tulevat myyntiin toukokuussa

Shopping Cart