Ladataan Tapahtumat

Emilia Kujalan & Petri Tammisen kirjoitusretriitti Ruovedellä

Tapahtuma-aika

Terapeutti Emilia Kujalan & kirjailija Petri Tammisen ohjaama kirjoitusretriitti Ruovedellä 5.–7.4.

Retriitin ohjelma koostuu Petri Tammisen ohjaamista kirjoitushetkistä, joiden vastapainona on Emilia Kujalan luovaa kehollista työskentelyä, joka soveltuu kaikille. Erityisosaamista ei tarvitse olla kummallakaan saralla.

Retriitti alkaa perjantaina 5.4. iltapäivällä ja päättyy sunnuntaina 7.4. lounaan jälkeen.

Tarkoitus on, että retriitin kuluessa jokaisella on rauhallista aikaa kirjoittamiseen ja siitä nauttimiseen, yhdessä mutta omaa työtään tehden. Emilian ohjaama osuus puolestaan tukee kirjoittamistyöskentelyä ja antaa mahdollisuuden purkaa kirjoittamisosuuden tuomia tunteita. Se tarjoaa myös mahdollisuuden omaan mieleen ja tunteisiin tutustumiseen kehon kautta.

Kirjoitettuja tekstejä ei lueta eikä arvostella, ne ovat vain itselle. Retriitin kuluessa voidaan koota mahdollisia esiin nousseita kysymyksiä kirjoittamiseen liittyen ja Petri vastaa niihin yhteisesti kaikille sunnuntain ohjelman kuluessa.

Petri Tamminen tunnetaan lakonisen huumorin mestarina ja minimalistisesta kirjoitustyylistään. Hän kirjoittaa romaaneja, elämänkertoja, novelleja ja kolumneja. Hän on lukuisien luovan kirjoittamisen ryhmien ja retriittien rakastettu ohjaaja.

Emilia Kujala on psykoterapeutti, tietokirjailija, puhuja, yhteiskunnallinen vaikuttaja ja kolumnisti, mutta myös jooga-opettaja joka rakastaa tanssimista.

Petri Tamminen kuvaa retriittiä näin:

Kirjoittaminen on omien aiheiden huomaamista. Kun sanomisen kohdat löytyvät, aloittamisen vaikeus katoaa ja ainainen riittämättömyyden pelko vaihtuu kertomisen haluksi: kirjoittaminen olikin kaiken aikaa käynnissä jo ja kerrottavaa on vaikka kuinka paljon. Vinhan kirjoitusretriitissä tehdään pieniä harjoituksia, joiden avulla sanottava löytyy ja sanomisen keinot kirkastuvat. ”Kun elämää ei voi pidentää, sitä täytyy syventää. Minulle kirjat, kirjallisuus ja oma kirjoittaminen merkitsevät tavallista elämää syvällisempää rinnakkaistodellisuutta.”– Osmo Pekonen, kirjailija, historioitsija, matemaatikko

 

Hinta:
Retriittiohjelma 290€
Early bird hinta 270€ 11.2. asti

Lisäksi:
Perjantai iltapäiväkahvi,
Lauantai lounas ja iltapäiväkahvi
Sunnuntai lounas ja lähtökahvi

40€

tai

Perjantai iltapäiväkahvit, iltaruoka,
Lauantai aamupala, lounas, iltapäiväkahvit ja iltaruoka
Lauantaina saunomismahdollisuus halukkaille
Sunnuntai aamupala, lounas ja lähtökahvit

85€

Majoittuminen:
Olemme varanneet erilaisia majoitusvaihtoehtoja retriittiläisten käyttöön.
Majoitusvaihtoehtoja on erihintaisia, edullisinta on jakaa huone, huoneisto tai mökki muiden osallistujien kanssa.
Kysy vaihtoehtoja ilmoittautumisen yhteydessä: vinha@vinhankirjakauppa.fi.

 

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu laittamalla viesti: vinha@vinhankirjakauppa.fi, ja saat ohjeet retriitin maksamiseen.
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus lääkärintodistusta vastaan tai niin, että järjestät toisen osallistujan paikallesi.

 

 

Petrin kuva: Jonne Räsänen/ Otava

Emilian kuva: Valokuvastudio JenniMaria / Otava

Shopping Cart