Ladataan Tapahtumat

Hidasta elämää -festivaali 14.–15.6.

Tapahtuma-aika

Vinhan kirjakauppa ja Hidasta elämää järjestävät yhteistyössä ensimmäisen Hidasta elämää -festivaalin Ruovedellä 120-vuotiaan Vinhan ja sen puutarhan ihastuttavassa miljöössä 14.–15.6.2024

Syvällistä kesän kepeydellä –teemalla järjestettävä festivaali pitää sisällään hyvinvointiluentoja, Hidasta elämää -kirjailijoita, musiikkia ja rentoa, yhteisöllistä kesätunnelmaa.

Ohjelma aikatauluineen löytyy täältä.

Festivaali antaa mahdollisuuden hengähtää kesän sylissä, idyllisen Vinhan kirjakaupan ja Ruoveden leppoisan tunnelman keskellä. Se sisältää pysähtymistä itsensä ja kesän kauneuden äärelle. Tapahtumassa kuullaan mieltä ravitsevia luentoja sekä musiikkia, ja viikonlopun aikana on mahdollisuus osallistua työpajoihin ja vaikkapa retrodiscoon. Osa ohjelmasta sijoittuu kauniiseen Sofia Magdalenan kirkkoon. Vastaanvanlaista tapahtumaa ei ole aiemmin järjestetty. Festivaalilla kohtaavat kirjallisuus, taide ja henkinen hyvinvointi.

Kesäloman katveessa on hetki, kun saattaa tuntua, että koko maailma pitäisi saada valmiiksi. Jos kiristää tahtia kesäloman kalkkiviivoille, saattaa käydä perinteiset: ensimmäiset lomaviikon kuluvat toipuessa. Kiire ei lopu kiirehtimällä vaan hidastamalla – tapahtuma tarjoaa tähän oivalliset puitteet.

Festivaalin esiintyjät ovat oman alansa huippuammattilaisia ja tuttuja Hidasta elämää -yhteisöstä. Tapahtumassa esiintyy monia vahvoja osaajia, kuten mm. Katri Syvärinen, Karita Palomäki, Eevi Vuoristo, Teemu Syrjälä ja Sanna Wikström.

”Meidän ja uudestisyntyneen Vinhan välillä on ollut alusta saakka vahva ja lämmin yhteys. Siksi oli helppo vastata myöntävästi, kun Vinhan porukka ehdotti Hidasta elämää -festivaalin järjestämistä Vinhan tunnelmallisessa miljöössä Ruovedellä”, kertoo Hidasta elämää -median toinen perustaja Pequ Nieminen.

Festivaalin ohjelma aikatauluineen julkaistaan kevään mittaan. Liput tulevat myyntiin helmikuussa. Festivaalialueelle rakennetaan kävijöitä palvelemaan sekä food corner että basaarialue. Healing area -alueella osaamistaan tarjoavat paikalliset eri alojen hoitajat.

Vinhan toiminnan sydämenä on perinteinen kivijalkakauppa, jonka ympärille on kehitetty idyllinen kulttuurikeskus ja matkailukohde. Vinha on kirjakauppa, antikvariaatti, majoitus, galleria, kahvila kesäterasseineen ja paljon tapahtumia.

Hidasta elämää on Suomen suurin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin media, jonka sisällön tuottajina toimivat asiantuntijat ja bloggarit. Hidasta elämää on omalta osaltaan mahdollistamassa sitä, että kokonaisvaltainen – ja etenkin henkinen – hyvinvointi lisääntyy Suomessa.

Tervetuloa nauttimaan huolettomista kesäpäivistä hitaasti Vinhaan!

Lisätietoja

https://hidastaelamaa.fi/festivaali/

 

Shopping Cart