Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kirjailijavieraana Petra Forsten Ruoveden kirjastossa 14.11.

14.11.2023 | Klo 18:00 - 19:00

Kirjailija ja käsikirjoittaja Petra Forstén työskentelee Vinhan residenssissä ja vierailee kirjoittamisen ohessa Ruoveden kirjastossa. Hän kertoo sekä esikoisromaanistaan Kadonneet tytöt (2022) että työstään kirjailijana ja käsikirjoittajana.

Petra Forstén (s. 1976) on Helsingissä asuva käsikirjoittaja, joka on valmistunut taiteiden maisteriksi Englannista. Koulutukseltaan hän on myös filosofian maisteri, pääaineena suomen kieli. Kirjoittamista hän on opiskellut muun muassa Kriittisessä korkeakoulussa.

Kadonneet tytöt: vimmainen esikoisromaani tytöistä, vallankäytöstä ja tarinoista, joilla luomme itsemme. Romaani täynnä kuumeisia virkkeitä ja pimeää energiaa. On kulunut kaksikymmentä vuotta siitä kun Agnes on nähnyt viimeksi Muut tytöt. Nyt Agnes on palannut takaisin kaupunkiin, josta kaikki alkoi. Hän on kutsunut Lauman takaisin koolle. Mutta voiko menneeseen enää palata, edes silloin kun on antanut sen sanella kaiken jälkeensä tulleen? Kuusitoistavuotiaana Agnes ei ollut kotoisin oikeastaan mistään ja halusi tulla löydetyksi. Kun Agnes pääsee osaksi Laumaa, kaikki tuntuu mahdolliselta. Tytöt jakavat keskenään salaisuuksia ja tarinoita, joita kertomalla voi yhtä aikaa löytää ja kadottaa itsensä.
Petra Forsténin omaehtoisessa romaanissa unet, haaveet, tarinat ja muistot valtaavat todellisuuden.

 

Lisätiedot Ruoveden opisto, p. 044 787 1390.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Ruoveden opisto ja Vinhan kirjakauppa.

Vapaa pääsy.

 

 

Kuva: Laura Malmivaara, WSOY

Tiedot

Päivämäärä:
14.11.2023
Aika:
18:00 - 19:00
Shopping Cart