Ladataan Tapahtumat

Kirjailijavieraana Tommy Hellsten

Tapahtuma-aika

Kirjailija, terapeutti ja kouluttaja Tommy Hellsten vierailee Vinhan kirjakaupassa to 24.8. klo 16:30.

Kirjailijan laajaan tuotantoon kuuluvat mm. klassikkoteokset Virtahepo olohuoneessa, Saat sen mistä luovut ja Tähän olen tullut. Hellstenin teoksia on käännetty lukuisille eri kielille.

Uusin teos Olemisen voima — Kirja rohkeasta ja levollisesta vaikuttamisesta on julkaistu 2022. Tommy Hellstenillä on vuosikymmenien kokemusta niin yrityksen johtamisesta kuin vaikuttamisesta terapeutin työssä. Näiltä näköalapaikoilta syntyi tämä kirja; ymmärryksestä, että ihmisyys kuuluu yksilöiden lisäksi myös yhteisöihin. Elämme suhteessa muihin ihmisiin. Muut lukevat meitä sellaisina kuin olemme, eivät sellaisina kuin yritämme olla. Levollisen, aidon itsen tavoittaminen edellyttää meiltä paljon, mutta se kannattaa. Se on perusta kestävälle, hedelmälliselle vuorovaikutukselle suhteessa muihin. On rohkeutta kohdata haavansa, kukistaa egonsa ja olla ihminen elämän kaikilla areenoilla – yksityisen lisäksi yhteisöllisillä. Aito ihminen tunnistetaan, ja hänen läsnäolonsa ja rohkeutensa kutsuu mukaan muita. Silloin avautuu väylä todelliseen muutokseen.

”Maailmassa on kahdenlaisia ihmisiä, niitä jotka tunnistavat heikkoutensa ja niitä, jotka eivät vielä sitä tee. Lopulta ihmiseksi kasvaminen on pienemmäksi kasvamista.”

Haastattelijana toimii kirjailija, terapeutti ja kouluttaja Miia Moisio. Häneltä on julkaistu mm. Toivon kirja masennuksesta ja Häpeästä valoon kirjat.

Vapaa pääsy.

 

 

 

Kuva: Emmi Kähkönen.

Shopping Cart