Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Lautapeli-iltamat 3.5.

Vinhan Kirjakauppa

Tervetuloa Vinhan lautapeli-iltamiin perjantaina 3.5. klo 17.00-21.00 pelaamaan helppoja seurapelejä muiden samanmielisten kanssa tai vaikkapa vain viihtymään ja seuraamaan muiden pelailua!

Turun kirjamessut goes Vinhan kirjakauppa 4.5.

Vinhan Kirjakauppa

Vinhan vieraana ovat runoilija Anja Erämaja sekä runoilija, kirjailija, esiintyjä ja Turun Kirjamessujen ohjelmajohtaja Vilja-Tuulia Huotarinen.

Kirjailijavieraana Anna-Riikka Carlson 18.5.

Haikeankauniisti kirjoitettu kirja on ylistys aidoille kohtaamisille, pakahduttavalle ystävyydelle ja kirjallisuudelle. ”Sinä sanoit, että tämä, mitä tässä tapahtuu, on lahja ja että tässä on jotain pyhää. Ettei tällaista tapahdu ihmisille. Tapahtuu! Sinä tämän kaiken sysäsit liikkeelle, vaikka luulet, että se olen minä. Sanoit, että olen satu. Voiko ystävälle kauniimmin sanoa?”

Lasten satutunti

Vinhan kirjakaupassa vietetään lasten satutuntia 1.6. Satuja lukee joko kirjakauppias tai vaihtelevasti kirjailija tai muu tunnettu henkilö.

Hidasta elämää -festivaali 14.–15.6.

Vinhan kirjakauppa ja Hidasta elämää järjestävät yhteistyössä ensimmäisen Hidasta elämää -festivaalin Ruovedellä 120-vuotiaan Vinhan ja sen puutarhan ihastuttavassa miljöössä 14.–15.6.2024.

Lasten satutunti

Vinhan kirjakaupassa vietetään lasten satutuntia 29.6. Satuja lukee joko kirjakauppias tai vaihtelevasti kirjailija tai  muu tunnettu henkilö.

Kirjailija tavattavissa, Anne Lampinen – Cityihmiset landella

Torstaina 4.7. klo 16-17 toimittaja-tietokirjailija Anne Lampinen kertoo Cityihmiset landella uutuuskirjastaan, jossa on 12 citymaalaisen kiehtova tarina. Kirjassa on aimo pläjäys ehtaa faktaa. Se tuo monin eri tavoin esille kaupunkilaisten kiinnostuksen maaseutua kohtaan.

Kirjailija tavattavissa, Jukka-Pekka Pietiäinen ja Vihtori Kosola – mies ja myytti

Jukka-Pekka Pietiäinen on tavattavissa Vinhan kirjakaupassa torstaina 4.7. klo 17-18 historiallisen elämäkertakirjansa Vihtori Kosola - mies ja myytti kanssa. Pietiäinen on Helsingin yliopiston Suomen historian dosentti. Hän on julkaissut 16 kirjaa Suomen historian eri aloilta, hänen väitöskirjansa käsitteli Rudolf Holstia. Pietiäinen on toiminut myös tietokirjakriitikkona, tietokirjakustantajana ja viimeksi Suomen tietokirjailijat ry:n toiminnanjohtajana.

Shopping Cart