Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Kesäinen kirjailtapäivä puutarhassa, vieraana kirjailija Kirsi Pehkonen!

Seura-kerhon kaikille avoin kirjailijatapaaminen järjestetään tiistaina 25. kesäkuuta kello 15.00 alkaen Vinhan Kirjakaupan puutarhassa.
Tilaisuuden aluksi kaikille on tarjolla pullakahvit. Kello 15.30 esiintyy naiskuoro Lähteen likat, joka laulaa kesäisiä lauluja. Jylhäsalmi-sarjastaan tunnettu kirjailija Kirsi Pehkonen on Katin haastateltavana kello 16.00 alkaen.

Puistojumppa

Tervetuloa jumppaamaan ulkoilmaan Vinhan kirjakaupan takapihalle kesäkeskiviikkoisin! 26.6. herätellään kehoa jo aamulla klo 10 alkaen.

Lasten satutunti

Vinhan kirjakaupassa vietetään lasten satutuntia 29.6. Satuja lukee pastori Ville Vauhkonen.

Puistojumppa

Tervetuloa jumppaamaan ulkoilmaan Vinhan kirjakaupan takapihalle kesäkeskiviikkoisin 3.7. klo 18 alkaen! Jumppa sopii kaiken tasoisille treenaajille.

Kirjailija tavattavissa, Anne Lampinen – Cityihmiset landella

Torstaina 4.7. klo 16-17 toimittaja-tietokirjailija Anne Lampinen kertoo Cityihmiset landella uutuuskirjastaan, jossa on 12 citymaalaisen kiehtova tarina. Kirjassa on aimo pläjäys ehtaa faktaa. Se tuo monin eri tavoin esille kaupunkilaisten kiinnostuksen maaseutua kohtaan.

Kirjailija tavattavissa, Jukka-Pekka Pietiäinen ja Vihtori Kosola – mies ja myytti

Jukka-Pekka Pietiäinen on tavattavissa Vinhan kirjakaupassa torstaina 4.7. klo 17-18 historiallisen elämäkertakirjansa Vihtori Kosola - mies ja myytti kanssa. Pietiäinen on Helsingin yliopiston Suomen historian dosentti. Hän on julkaissut 16 kirjaa Suomen historian eri aloilta, hänen väitöskirjansa käsitteli Rudolf Holstia. Pietiäinen on toiminut myös tietokirjakriitikkona, tietokirjakustantajana ja viimeksi Suomen tietokirjailijat ry:n toiminnanjohtajana.

Lautapeli-iltamat

Tervetuloa Vinhan lautapeli-iltamiin torstaina 4.7. klo 19-22 pelaamaan helppoja seurapelejä muiden samanmielisten kanssa tai vaikkapa vain viihtymään ja seuraamaan muiden pelailua!

Shopping Cart