Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Taidenäyttely Erika Adamsson Kadonnut aika Vinhan galleriassa

Nostalgiasta viehättyneen taiteilijan Erika Adamssonin maalaukset ovat jo useamman vuoden ajan saaneet innoituksensa näyttelypaikan kulttuurihistoriasta, nyt Ruoveden ja alueen taitelijoista, kirjailijoista ja Vinhan kirjakaupasta.

Lasten satutunti

Vinhan kirjakaupassa vietetään lasten satutuntia joka toinen lauantai. Satuja lukee joko kirjakauppias tai vaihtelevasti kirjailija tai  muu tunnettu henkilö. Vapaa pääsy.

Heli Laaksosen luonto- ja runoilta Aatoksen Ruovesi-salissa

Sanamaija Heli Laaksosen luonto- ja runoillassa iloitaan luomakunnan pienistä ja suurista ihmeistä, kuullaan runoja, nauretaan kärpäsille, mietitään rakkautta, sadetta, tuulta, aurinkoa ja vanamoita - ja muistellaan suloisia lapsuuden suvia. Hyvällä ilmalla ilta täydentyy myös muutaman metrin mittaisella luontokatselmuksella Aatoksen ympäristössä. Runoilija Heli Laaksonen on koulutukseltaan suomen kielen maisteri sekä Livian ammattiopistosta vastikään valmistunut luonto- ja ympäristöneuvoja. Runoillan aikana otetaan käsittelyyn monet kiintoisat luonnonilmiöt. Myös helppoja kysymyksiä voi myös kysyä ja runotoiveita esittää. Kesto n. 90 min. Ei väliaikka, täyt pälpätyst vaa! Tapahtumapaikkana Aatoksen Ruovesi-sali. Myynnissä Helin …

Heli Laaksosen luonto- ja runoilta Aatoksen Ruovesi-salissa Lue lisää »

Jazz-konsertti Vinhan puutarhassa

Ruoveden kunnan jazz-konsertti Vinhan puutarhassa, Mathias Sandberg esiintyy. Vapaa pääsy. Lisätietoa Mathias Sandbergistä (pdf).

Lasten satutunti

Vinhan kirjakaupassa vietetään lasten satutuntia joka toinen lauantai. Satuja lukee joko kirjakauppias tai vaihtelevasti kirjailija tai  muu tunnettu henkilö. Vapaa pääsy.

Noitakäräjäviikon lasten satutunti

Vinhan kirjakaupassa vietetään lasten satutuntia myös käräjäviikolla. Silloin satuja lukee Ruoveden kunnanjohtaja Toni Leppänen. Vapaa pääsy.

Loitsunkirjoitustyöpaja

Runon ja suven päivän vietto jatkuu kirjailija ja kuva- ja sanataiteilija Suvi Nurmen loitsunkirjoitustyöpajalla Vinhassa klo 16.30-18.30. Mitä sinä haluat kutsua tai karkottaa? Loitsutyöpajassa opitaan Suvi Nurmen johdolla kalevalamittaisen loitsun laatimisen …

Loitsunkirjoitustyöpaja Lue lisää »

Shopping Cart