Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Puistojumppa

Tervetuloa jumppaamaan ulkoilmaan Vinhan kirjakaupan takapihalle kesäkeskiviikkoisin 3.7. klo 18 alkaen! Jumppa sopii kaiken tasoisille treenaajille.

Kirjailija tavattavissa, Anne Lampinen – Cityihmiset landella

Torstaina 4.7. klo 16-17 toimittaja-tietokirjailija Anne Lampinen kertoo Cityihmiset landella uutuuskirjastaan, jossa on 12 citymaalaisen kiehtova tarina. Kirjassa on aimo pläjäys ehtaa faktaa. Se tuo monin eri tavoin esille kaupunkilaisten kiinnostuksen maaseutua kohtaan.

Kirjailija tavattavissa, Jukka-Pekka Pietiäinen ja Vihtori Kosola – mies ja myytti

Jukka-Pekka Pietiäinen on tavattavissa Vinhan kirjakaupassa torstaina 4.7. klo 17-18 historiallisen elämäkertakirjansa Vihtori Kosola - mies ja myytti kanssa. Pietiäinen on Helsingin yliopiston Suomen historian dosentti. Hän on julkaissut 16 kirjaa Suomen historian eri aloilta, hänen väitöskirjansa käsitteli Rudolf Holstia. Pietiäinen on toiminut myös tietokirjakriitikkona, tietokirjakustantajana ja viimeksi Suomen tietokirjailijat ry:n toiminnanjohtajana.

Lautapeli-iltamat

Tervetuloa Vinhan lautapeli-iltamiin torstaina 4.7. klo 19-22 pelaamaan helppoja seurapelejä muiden samanmielisten kanssa tai vaikkapa vain viihtymään ja seuraamaan muiden pelailua!

Kirjailija tavattavissa – Kukka Paavilainen 6.7. klo 14

Taideyliopiston Kuvataideakatemiasta huhtikuussa  aiheella Teoksen äärellä harjaantunut katse väitellyt taidehistorioitsija, taidemaalari ja tohtori Kukka Paavilainen saapuu Vinhan vieraaksi Noitakäräjäviikolle.

Puistojumppa

Tervetuloa jumppaamaan ulkoilmaan Vinhan kirjakaupan takapihalle kesäkeskiviikkoisin 10.7. klo 18 alkaen! Jumppa sopii kaiken tasoisille treenaajille.

Ruovesi Pride 2024

Tervetuloa viettämään Ruoveden neljättä Pride-tapahtumaa!

Lasten satutunti 13.7. klo 14

Vinhan kirjakaupassa vietetään lasten satutuntia 13.7. klo 14:00. Lukijana Sirpa Bertling. Vinha tarjoaa lapsille pillimehut. Vapaa pääsy.

Puistojumppa

Tervetuloa jumppaamaan ulkoilmaan Vinhan kirjakaupan takapihalle kesäkeskiviikkoisin 17.7. klo 18 alkaen! Jumppa sopii kaiken tasoisille treenaajille.

Shopping Cart