Vinhan kirjakauppa laajentaa tapahtumatoimintaansa

Vinhan kirjakauppa laajentaa tapahtumatoimintaansa Ruovedellä, ensimmäinen kesä oli menestys!

Uudistuneen 120-vuotiaan Vinhan kirjakaupan ensimmäinen kesä oli menestyksellinen. Kirjakaupassa, antikvariaatissa, galleriassa, kirjakahvilassa ja tapahtumissa kävi kuluneen kesän aikana yli 50 000 vierailijaa. Ilahduttavinta kesässä oli kirjaystävien kohtaaminen ja se, että kirjakaupan jatkuvuutta tuki kaikki kirjan ympärillä oleva muu tekeminen. Tämä on kannustanut myös tapahtumatoiminnan laajentamiseen.

Syyskuussa tehdyllä sopimuksella Vinhan kirjakauppa vuokraa viereisen Ritoniemen kartanon navetan yläkerran ja viereisen piha-alueen, joka mahdollistaa tapahtumien laajentamisen ja vähentää niiden riippuvuutta säästä. Navetan ylisillä järjestetään jatkossa erilaista kirjallisuusohjelmaa, taidenäyttelyitä, konsertteja, tansseja, iltamia ja markkinoita. Lisäksi sinne rakennetaan pysyvä uudistuva näyttely, joka kertoo Vinhan kirjakaupan ja Ruoveden historiasta. Jo viime kesänä siellä vietetyt kaksi kirjajuhlailtaa osoittivat, että paikka soveltuu erinomaisesti tunnelmallisten kulttuuritilaisuuksien järjestämiseen. Omien tilaisuuksiensa lisäksi Vinhan kirjakauppa vuokraa tilaa mahdollisuuksien mukaan muiden käyttöön.

Ensimmäinen järjestettävä tapahtuma on jo tämän vuoden joulumarkkinat, Vinhan kaikkien aikojen joulu! Sinne kutsutaan mukaan Ruoveden ja Pirkanmaan alueen lähituottajia ja käsityöläisiä sekä järjestetään jouluista ohjelmaa sekä kirjakaupassa, puutarhassa että navetan ylisillä. Ympäristö somistetaan ja valaistaan joulun ihmemaaksi.

 

Lisätietoja
Pasi Vainio, kirjakauppias p. 0500 329 591 pasi@vinhankirjakauppa.fi
Kati Pihkanen, tuottaja p. 045 783 308 99 kati@vinhankirjakauppa.fi

Shopping Cart