Yleistä tiloista

Tähän kohtaan varauslomake

Majoitus

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden majoittua historiallisen kirjakauppamme tiloissa. Kirjakaupan yläkertaan on remontoitu tunnelmallisia majoitustiloja, jotka palvelevat kesällä matkailijoita ja talviaikaan taiteilijoita residenssihuoneina. 

Tarjous! Kun teet uuden majoitusvarauksen huhti- tai toukokuulle, niin siihen sisältyy ilmainen aamupala. Huom! Kun varaat majoitushuoneen, ethän varaa erillistä aamupalaa varausjärjestelmässä, vaan kirjoita maininta aamupalasta ”Lisähuomautukset” -kenttään. Ilmoitathan tässä yhteydessä, mikäli toivot gluteenitonta tai vegaanista aamupalaa. 

Varaa majoitus

1—2 hengelle
Kammarin erikoisuus on oma parveke. Kaunis näköala Vinhan puutarhaan ja Näsijärvelle.
1—2 hengelle
Suloinen pieni kulmakammari on Vinhan eläinystävällinen huone. Näköala Vinhan puutarhaan ja Näsijärvelle.

Lisätiedot ja varausehdot

  • Check-in klo 15:00, Check-out klo 12:00.
  • Mikäli saavut majoittumaan Vinhan aukioloaikojen ulkopuolella, sovithan siitä hyvissä ajoin etukäteen Mikko Vartiaisen kanssa, p. 040 867 9877.
  • Vuodevaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous kuuluvat majoituksen hintaan.
  • Vinhassa on tarjolla runsas lautasaamupala. Majoittujille se maksaa 11,00€. Muille kuin majoittujille aamupala maksaa 13€. Aamupala toivotaan varattavan etukäteen. Aamupalan saa ennakkoon varaamalla gluteenittomana ja vegaaniversiona. Aamupala majoittujille alkaa kesäkaudella klo 8:30.
  • Majoituskerroksessa on kaksi täydellisesti kunnostettua kylpyhuonetta majoittujien yhteiskäytössä. Huoneissa ei ole omia saniteettitiloja, mutta kylpyhuoneet ovat lähellä huoneita. Kylpyhuoneissa ja saunassa on käytössäsi Frantsilan luomutilan ihastuttavia tuotteita: koivu-turve shampoo & hoitoaine hiuksille, kasvoille hellävarainen puhdistusemulsio sekä ruusu suihkusaippua.
  • Vinhassa on puulämmitteinen sauna, jossa pääset nauttimaan mukavan pehmeistä löylyistä. Jos haluat saunoa, teethän varauksen varausjärjestelmässämme etukäteen. Saunavuoro on 45 min ja hinta 25€.
  • Yhteisessä keittiössä on käytössäsi jääkaappi, pakastin, kahvinkeitin, muita keittiölaitteita ja astioita.
  • Majoituskerros on kengätön alue, eli kengät toivotaan jätettävän kerroksen yhteiseen aulaan saapuessa.
  • Suosittelemme ottamaan mukaan kylpytakin ja sisätossut.

Tutustu myös varausehtoihimme.

Shopping Cart