Yleistä tiloista

Tähän kohtaan varauslomake

Majoitus

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden majoittua historiallisen kirjakauppamme tiloissa. Kirjakaupan yläkertaan on remontoitu tunnelmallisia majoitustiloja, jotka palvelevat kesällä matkailijoita ja talviaikaan taiteilijoita residenssihuoneina. 

Varaa majoitus

1—2 hengelle
Kammarin erikoisuus on oma parveke. Kaunis näköala Vinhan puutarhaan ja Näsijärvelle.
1—2 hengelle
Suloinen pieni kulmakammari on Vinhan eläinystävällinen huone. Näköala Vinhan puutarhaan ja Näsijärvelle.
Lisätiedot ja varausehdot
  • Check-in klo 15:00, Check-out klo 12:00
  • Vuodevaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous kuuluvat majoituksen hintaan.
  • Vinhassa on tarjolla runsas lautasaamupala. Majoittujille se maksaa 9,90€. Aamupala toivotaan varattavan etukäteen. Aamupalan saa ennakkoon varaamalla gluteenittomana ja vegaaniversiona. Aamupala majoittujille alkaa klo 8:30. Muille kuin majoittujille aamupalan hinta on 11,90€ ja sitä on mahdollista ostaa aina kahvilan ollessa avoinna.
  • Majoituskerroksessa on kaksi täydellisesti kunnostettua kylpyhuonetta majoittujien yhteiskäytössä. Huoneissa ei ole omia saniteettitiloja, mutta kylpyhuoneet ovat lähellä huoneita. Kylpyhuoneissa ja saunassa on käytössäsi Frantsilan luomutilan ihania tuotteita: koivu-turve shampoo & hoitoaine hiuksille, kasvoille hellävarainen puhdistusemulsio ja kehäkukka kasvovesi.
  • Vinhassa on puulämmitteinen sauna, jossa pääset nauttimaan mukavan pehmeistä löylyistä. Jos haluat saunoa, teethän varauksen etukäteen. Saunavuoro on 45 min ja hinta 25€.
  • Yhteisessä keittiössä on käytössäsi jääkaappi, pakastin, kahvinkeitin, muita keittiölaitteita ja astioita.
  • Majoituskerros on kengätön alue, eli kengät toivotaan jätettävän kerroksen yhteiseen aulaan saapuessa.
Tutustu myös varausehtoihimme.
Shopping Cart